Mosaisk Upps!

Oplysning om jødernes rolle i samfundet

 

 

Obama_dog

 

 

Israelsk nytårsfyrværkeri i Syrien?

(blev kun afværget i sidste øjeblik af russisk indgriben)

 

 

Mellem 5.-6. september og 14. september ligger det jødiske nytår i 2013. Der er tradition for at det skal fejres med symbolsk afstraffelse* af "antisemitter" og noget kunne tyde på, at der i år skal være særligt festfyrværkeri over Syrien.

I denne uge afgøres det ved afstemning i den amerikanske Kongres om præsident Obama får støtte til at bombe Syrien tilbage til stenalderen, som det jo så klart er hensigten, trods de dødssyge offentlige udtalelser fra politikere om at "give Assad en lærestreg" eller "et rap over fingrene" - og som det lige så klart er Israels hede ønske.

Alt tyder på, at Obama får sin støtte, og at henvendelsen til Kongressen nærmest er en formalitet, der er nødvendiggjort af, at kun omkring 10 procent af USA's befolkning støtter deres krigsgale præsident. Kongressen er blevet kaldt israelsk besat område (f.eks. Patrick Buchanan, 1990), hvor et flertal af medlemmerne plejer at kunne bankes på plads til at "støtte Israel" og dets morderiske planer for Mellemøsten. I dem indgår Al Qaida nu fint som USA's allierede, der må have våben, og dermed er Obama kommet i den vanskelige situation som krigsforbryder, at han efter amerikansk lov burde sende en snigmords-drone efter sig selv! Han må nu være Al Qaidas allerstørste støtte og mennesker er af USA blevet myrdet eller indespærret på livstid for meget mindre!

Jeg må indrømme, at det kan være særdeles svært og forvirrende at finde ud af, hvad der er op og ned i konflikten dernede, men på det seneste er der selv i Deadline** kommet nogle sandheder frem om, at al snakken om røde linjer og beskyttelse af civilbefolkningen i Syrien blot er påskud for at gennemføre et sønderlemmende angreb, der helst skal forlænge borgerkrigen så længe, at Syrien er komplet udraderet og opsplittet i smådele. Dette er Israels konkrete ønske og det følger en større, gammel plan for ødelæggelse af samtlige Israels nærmeste fjender og på længere sigt en masterplan for "oprydning" i verden, der har Iran som næste mål, hvorefter USA - rådgivet af Israel og højt placerede magtjøder i USA - kan have styrke til at gå i gang med Rusland og en dag Kina.

Iran, Rusland og Kina er bekymrede og utilfredse med planerne…….

Se også tidligere top-CIA agent afsløre det zionistiske krigsvanvid.

* Læs på Balder.Org (Balder Blog) her og her, på The Occidental Observer, på Davidduke.com, bl.a. i månedens radioprogrammer på rense.com, læs især her, her, her og her - samt baggrund i Douglas Reed: KONTROVERSEN OM ZION, især kap. 42 og 43 og i David Duke: JØDISK RACISME

** hvor min "yndlingsjøde", Martin Krasnik meget dygtigt har udstillet nogle danske krigsgale politikere de seneste par dage ("konservative" Lene Espersen og "unge lovende" socialdemokrat Peter Hummelgaard, der begge vil have krigsangreb på Syrien fordi "de tror på Helle Thorning-Schmidt", der igen tror på Obama og hans "beviser" for, at Assad står bag giftangreb). Det afgørende for jødisk dominerede udsendelser som Deadline er dog ikke, at der kan forekomme sådanne isolerede guldkorn, men hvad der IKKE fortælles om baggrunden for eksempelvis Mellemøst-situationen ved simpel udeladelse og ved meget snævert styret invitation af veldresserede debattører og eksperter. Derfor bl.a. denne hjemmeside.

 

Du vil blive ved med at være forvirret omkring "dansk" og "amerikansk" udenrigspolitik og de mange sindssyge krige for Israel, medmindre du endelig vælger at lade dig oplyse om baggrunden. Læs KONTROVERSEN OM ZION af Douglas Reed og JØDISK RACISME af David Duke.


Mosaisk Upps forside | Dronten | Kontroversen om Zion | Mosaisk.Com igen | Det såkaldte 'Jødekartotek' | Jødekartoteket'