VESTLIG SAMISDAT -
Lys over ALT, det er det,
vi vil !Samisdat-breve var de sovjettiske samfundskritikeres vej til at omgå magthavernes blokade af adgangen til massemedia. Trods de meget begrænsede oplag bidrog de til at udhule systemet til det revnede.

I vor, som det hedder "fri verden", troede vi, at medierne bragte alle oplysninger, som er nødvendige i et demokrati. Det er ikke tilfældet. Udvalgte oplysninger og synspunkter sigtes fra ikke blot i presse og TV, men - måske som konsekvens af dette - også forlagsverden og boghandel.

Svaret må være det samme som i Sovjetunionen, og herhjemme under besættelsen: fri publikationer, der bryder blokaden.

Med denne hjemmeside viderefører vi det informationsarbejde, som startedes med Vestlig Samisdat nr. 1, 15 november 1995.

Marianne Herlufsdatter & Lars Thirslund

 

Vestlig Samisdat 9 - 2011

 

(26.12.2011: Om europæisk ytringsfrihed m.m. - (Betragtninger i december 2011) ny

 

Straf på ægteskab

Something Rotten!


Mærkelige Merkel
  Brev af Marianne, til Berlingske Tidende om europæisk ytringsfrihed 13/9 2010

Statsministeriet meddeler 19/8 2010, at det henviser spørgsmålet om europæisk ytringsfrihed til Udenrigsministeriet.

Sapere aude! udlagt ”Vov at vide!”
   
Kultur er at vælge – det bedste!
     
FN’s og EU’s internationale moral- og retsregler manipuleres Holocaustmyten måske verdenshistoriens mest lukrative bedrageri.                        

Censuren i Danmark ophæves 1771: ”Enhver kan skrive alt, og pibe, hvo der vil!”      I dag er censuren ubarmhjertig som ingensinde før; men den bestemmes  hverken  af regenter  eller  regeringer. Den bestemmes af medieherskerne.  At afsætte dem bør blive 2000-årets store revolution. Zionistelitens sorte tankepoliti. Herhjemme sker censuren på redaktionerne.

To markante bøger: Thilo Sarrazin og Patrick Buchanan I dag er den forbudte viden i hvert fald tilgængelig i bøger og på nettet. Det gælder om at bruge den, medens den er der, til at slå de sidste brecher ind.

Horst Mahler: "Det er på tide tyskerne udfordrer deres overherskere" Aung San Suu Kyi fri. Obama og Lene Espersen jubler; men de bekymrer sig ikke om de europæiske frihedshelte; der trodser middelalderlige trusler og fængselsdomme. Frihedsappeller foran fængselsporten af  Horst Mahler. Det er på tide tyskerne udfordrer deres overherskere. Biskop Richard Williamson, prof. Gerhard Jagschitz, juristen Horst Mahler med flere trodser systemet.

Kulturværdier: danske,  nordiske,  vestlige  Medieherskerne styrer opinionen. De bygger deres magt på løgne. Derfor må vi bekæmpe dem, Våbnet imod dem er sandheden.

Husk dog på: Vi lever i Middelalderen  Vesteuropas usynlige diktatur. Men det rumler og skrumler i den gamle mediemur. Et citat fra bogen Sovjet bag forhænget. Århundredets krig. Mammonreligionen overtager førertrøjen. Hvordan med kristendommen? Frihedskamp med skyklapper. Mammondyrkelsens mørke. Hvis frihed og demokrati skal vindes  -

Mammondiktaturet - (31. marts 2011) Diktaturets diktat;  Danmarhs befolkning må ikke være dansk ! - Nedvurdering af Danmarks, Nordens, Vestens Værdier - Falske budskaber fra Det Danske Akademi : Minareter ligestilles med kirkeklokker - Skønheden i vore gamle kirkebygninger - En interessant, men lidt skævvredet kronik af professor Bent Jensen : Kulisse-”demokrati” - Medierne former kulisserne; men mammoneliten former medierne - Deres magt kan kun brydes på én måde: Vesten må omsider gennemføre Infodemokratiet !

I Kina har man ikke historieskrivning - (Betragtninger i oktober 2011)

ny Om europæisk ytringsfrihed og fængslede - (Tak for året 2011 og her seneste fra os)
europæiske samvittighedsfanger

ny Demokrati = Folkestyre

nyFalsk

ny Helsingfors-aftalerne

 

Søg på hele SAMISDAT Web www.samisdat.dk

 

SAMISDAT HOVEDMENU