Jødisk propaganda i medierne
  Upps forside | Tilbage |

Om Denne Side

Jødisk mediemagt, jødisk overrepræsentation blandt journalister, jødisk kontrol og ejerskab, er omtalt på diverse andre sider her på Upps.

Denne side vil være viet til TV programmer, avishistorier, film og kulturmanifestationer, hvor den jødiske propaganda udfolder sig mindre direkte.

Anledningen til dette initiativ var en udsendelse på National Geographic for nylig.

Udsendelsen handlede om teknologi, udviklingen af raketter fra begyndelsen til de rumraketprogrammer, vi kender i dag.
Det var altså et såkaldt 'populær- videnskabeligt' program, uden politiske vinkler eller moralske overvejelser.

Ikke desto mindre brugte man sidst i udsendelsen en del tid på at vise et mindesmærke over 'jødiske tvangsarbejderes bidrag til raketteknologiens udvikling'.

Jeg skal ikke bruge mere tid på at prøve at huske og fortælle om alt det holocaust-sludder og jødisk selvforherligelse, der blev slæbt ind ved hårene i indslaget.

Jeg blev bare godt træt af, at man efterhånden ikke længere kan se et program, uden at der skal være jødisk propaganda blandet ind i det, hvad enten det er helt tydeligt, som det var i denne udsendelse eller mere skjult.

27-10-04 19.10 DR2 Pilot Guides: Tyskland Engelsk rejseserie.

Justine Shapiro starter i Berlin ved resterne af Berlinmuren, før turen går videre til nudiststrandene på øen Sild. Derefter videre til blandt andet Hamburg, Nürnberg og til ølfestival i München.

Justine Shapiro
Denne serie plejer at være god til at sidde og slappe af til, efter en hård arbejdsdag, uden at skulle tage stilling til alt for meget. Den noget overfladiske stil har man vel efterhånden vænnet sig til som uundgåelig.

Efterhånden, som Justine Shapiro, hvis jødiske navn jeg endnu ikke havde lagt mærke til, dvælede længere og længere ved forskellige aspekter af Tysklands nazistiske fortid, og kameraet panorerede over hagekorsflag, afbrudt af opstillinger med liggende hel- og halvafklædte dukker i dramatiske stillinger, der skulle forestille døde koncentrationslejrofre, begyndte det at gå op for mig, hvad der var gang i. Den tyske museumsguide viste den obligatoriske sorg i sit glædesløse ansigt og i kropssproget. En god tysker er en sørgende tysker, der konstant husker sin skyld for sine forfædres ugerninger.
Også en lille tur til Hitlers Berghof blev det til, ledsaget af pædagogiske kommentarer selvfølgelig.

I slutningen af udsendelsen forklarede jødinden Justine Shapiro: tyskerne er ikke ligefrem nogle varme og hyggelige mennesker, der er lette at komme i kontakt med, men toiletterne er overalt utroligt rene.

Udsendelsen var slut, men i stedet for straks at zappe videre til en anden kanal, kunne jeg ikke betvinge min nysgerrighed, og ventede til rulleteksterne rullede over skærmen.

Der blev min mistanke gjort til virkelighed; studieværten havde det umiskendelige jødiske Shapiro til efternavn. Nu er der nok ikke noget museum i Israel, hvor man minder de uskyldige ofre for den jødiske holocaust i Palæstina, der har stået på i de sidste ca. 60 år, og der er sikkert heller ikke noget museum i USA for ofrene for den delvist af jødiske videnskabsmænd fabrikerede atombombe. Lige som der nok ikke er et museum i Rusland for ofrene for de jødisk dominerede Tjekakommandoer fra den Russiske Revolutions blodige dage.

Men mon Justine Shapiro havde brugt lige så meget tid på dem i et rejseprogram om disse lande?
Jeg tror det desværre ikke. Justine shapiro har tidligere medvirket i lonely planet.
 

31-10-04 22:00 Statsløs
Den 31. oktober, kl. 22:00, sendte DR programmet 'Statsløs'. Den jødiske free lance journalist Jacob Kofler tager til Polen, hvorfra hans far indvandrede til Danmark, pga. en antisemitisk kampagne i Gomulkas kommunistiske Polen. Her ville han udspørge nogle af de tidligere kommunistiske ledere om, hvorfor hans far skulle udvises. Tilsyneladende en uskyldig historie. Desværre kan Jacob ikke nøjes med at fortælle historien, men skal selvfølgelig også moralisere over 'hvordan vi i dag behandle indvandrere'.

Takken for den danske gæstfrihed; (man modtog 3000 polske jøder) er, at han propaganderer for mere indvandring til Danmark. Og velkommen til endnu en jødisk journalist, der er med på den multikulturelle vogn.

Hvis tilværelsen som free lance journalist en dag bliver for besværlig, kan han være sikker på ansættelse i det i stigende grad multietniske DR, hvor man foruden at være overordentlig glad for alle med anden etnisk hudfarve end dansk, også har en stor forkærlighed for jøder, flygtninge eller efterkommere heraf, og alt hvad der ikke er indfødte danskere.

Justine Shapiro


 

Upps forside | Tilbage | Conny Hedegaard - Antisemitisme | Martin Breum - AntisemitismeReview of "The Culture of Critique" on The Original Dissident

Review of "The Culture of Critique" on Thornwalker
Review of "A People That Shall Dwell Alone"
Preface to the First Paperback Edition of "The Culture of Critique"
MacDonald on Hellenism cf. Judaism, - The Jewish Role in the 60s Counterculture & New Left
Separation and Its Discontents: Toward an Evolutionary Theory of Anti-Semitism (review)
Separation and it's Discontents


Prof. Kevin MacDonald - Professional Résumé
Thinking About Neoconservatism
Kevin MacDonald on the Puritans
What Makes Western Culture Unique?
Understanding Jewish Influence

Jewish slander
Upps mainpage >>