Den jødiske Kamp mod ytringsfriheden
      Mosaisk Upps forside | Dronten | Kontroversen om Zion | English version | Holocaustbenægter til Danmark (Irving) | Ungarns præsident trodser jødisk pres |
Tema:
David Irving og kampen for ytringsfriheden

Andre eksempler på jødiske kræfters forsøg på at begrænse ytringsfriheden: Ungarns Præsident nægter at underskrive lov

Helen Clark Statsminister New Zealand
Helen Clark
Helen Clark, New Zealands Statsminister.

Erklærede først højtideligt, at Irving havde krav på ytringsfrihed efter New Zealands Grundlov, uanset, at hun ikke brød sig om hans synspunkter. Efter et massivt pres fra den jødiske lobby ændrede hun uventet standpunkt.

Helen Clark viste sig ellers som et mandfolk i sagen om de israelske spioner, der fik hende til at kræve en undskylding af den israelske regering, og til at afbryde de diplomatiske forbindelser med Tel Aviv, da den ikke kom.
Der kræves nu visum for besøg fra Israelske statsborgere i New Zealand.

Frank Haden New Zealand journalist Sunday Star Times
Frank Haden
Frank Haden
Sunday Star Times - New Zealand

Fantastisk, utroligt! En journalist gør sig til talsmand for ytringsfriheden og kræver den selv for upopulære meninger....

Ja sådan er situationen blevet i dag. Vi jubler over noget, der burde være en fuldstændig selvfølge.

Umiddelbart er det da også fint, at Frank Haden gør sig til talsmand for ytringsfrihed.

Men når man nærlæser artiklen og undersøger nogle af de overvejelser, Frank Haden fremfører, melder tvivlen sig.

»Vi ved også alle sammen, at Holocaust fandt sted, så det betyder intet, hvis Irving anfægter beviserne.«

»han vil ikke vinde nogen for sine tanker, mindst af alt i Presseklubben«

Det lyder, som om ét af argumenterne for at lade Irving tale er: "at han alligevel ikke vil kunne vinde nogen for sine tanker".

Vil det sige, at sagen ville stille sig anderledes, hvis Irving skulle tale til et andet publikum, der var mindre skråsikkert i dets accept af det officielt blåstemplede historiesyn, end medlemmerne af Presseklubben?

Det er, som om Hadens forsvar for ytringsfrihed er mere af en praktisk end af en principiel karakter.

Som sædvænlig i sådanne forsvar for ytringsfriheden bruger Haden lovligt mange ord på sin afstandstagen fra Irvings synspunkter, igen et bevis på, i hvor høj grad den politisk korrekte tankegang dominerer. Det blotte faktum, at man argumenterer for ytringsfrihed, er blevet mistænkeliggjort, og for at forebygge angrebene for antisemitisme, der automatisk følger efter, er man nødt til at bevise "sit rette sindelag" ved hele tiden at bedyre, at man ikke er nazi, antisemit, holocaustbenægter, enig med Irving osv.

Magtfuld jødisk lobby
På ét punkt synes Haden dog at dele Irvings mening.
At der findes en magtfuld jødiske lobby, og det vanvittige i, at den får lov til at udøve pression og indflydelse i et, for et demokratisk land, helt uhørt stort omfang.


Frank Haden har været der..

Frank Haden kender sandheden, fordi han har været der og lugtet gassen!

Her nærmer Haden sig det latterlige.
Ikke fordi han tror på hele gaskammer- historien og alt, hvad der knytter sig til den, men fordi han som
"argumenter" der skal tjene som beviser for hans tro anfører, at "han selv har set "bjerge af menneskelig aske", har set "bruserummene", og har "lugtet gassen".

Det er jo et uomtvisteligt faktum, at disse "gaskamre", som bliver fremvist for holocaust-turister, er blevet bygget til formålet af polakkerne efter krigen. Der er, så vidt jeg ved, ingen, der bestrider dette, og man er jo for tiden i gang med at udgrave og rekonstruere de bygninger, der skulle have indeholdt de angivelige gaskamre for mennesker. og som blev sprængt af tyskerne inden kapitulationen.

Jeg ved ikke hvor de"bjerge af menneskelig aske", som Frank Haden har set, stammer fra.
Men enhver kan jo sige sig selv, at man ikke ved synet af dem kan være sikker på, at det er menneskelig aske, det drejer sig om, og endnu mindre, om disse mennesker er blevet gasset/myrdet, eller om der blot er tale om mennesker, der døde som følge af de sygdomsepidemier eller den mangel på føde, der hærgede lejrene i de seneste krigsår.

David Irving - Historiker og forfatter af en stribe berømte bøger om Anden Verdenskrig
David Irving
David Irving

Uforstyrret af de meldinger, der kommer fra det new zealandske immigrationsministerium om, at han vil blive nægtet adgang til landet, når han som planlagt vil forsøge at rejse dertil i september, 2004 for at holde tale for den new zealandske pressklub, der har inviteret ham.


For dem med en speciel interesse for nyheder om "jøderne" og "deres" kamp mod ytringsfriheden, men også for de, der gerne følger med i de politiske nyheder, som ofte ikke bliver refereret i den hjemlige presse, er Irvings hjemmeside en guldgrube. Her bliver mange artikler fra udenlandske dagblade og andre medier gengivet.
Her er linket til forsiden www.fpp.co.uk. Er du interesseret i at følge med i de nyeste udviklinge,r bl.a. sager som krigen i Irak, så tryk på linket David Irving's newsletter AR-Online: Today

New Zealands Grundlov (Bill of Rights [engelsk])

§ 13 Alle har ret til frihed i tanker, samvittighed, religion, og tro, herunder retten til at have synspunkter uden indblanding.

§ 14 Alle har ret til frit at udtrykke deres mening, herunder retten til at søge, modtage og videregive informationer og anskuelser af alle slags, i enhver form.


IDF detains three BBC journalists in Nablus


You must believe in the Holocaust

Den oprindelige underskrift til denne cartoon var:
»Wishful Thinking« Men er det det?Ud med Jøderne, Juden 'raus! Juives dehors!

Juives Dehors, Juden 'Raus, Ud med Jøderne.
Hagekors og SS-tegn skulle få det til at se ud som et antisemitisk højrefløjsattentat!

Den jødiske Kamp mod ytringsfriheden
Oversættelse af artikel fra den new zealandske avis Sunday Star Times
original artikel på engelsk

Sunday Star Times - New Zealand newspaper

New Zealand, søndag, 8. august, 2004

Flere hits fra den politisk korrekte sangbog

Af Frank Haden

DE skammelige forsøg på at lukke munden på den britiske forfatter David Irving

Lederen af Kommissionen for Maori Sprog, Haami Piripi, og den åbenmundede sygeplejerske, Neil Pugmire fra Lake Alice, kommer begge fra den samme sangbog. Vi lader, som om vi har ytringsfrihed, men vi er inkonsekvente til det groteske, når nogen bruger den på ting, der fornærmer indflydelsesrige grupper eller lobbyer. Vi slår ned på en udvalgt lille gruppe med en vældig kraft, mens andre slipper for tiltale for deres uforskammetheder. Der skulle siges flere uforskammetheder. Vi har godt af dem. Jeg skriver meget, der støder folk, men jeg ville være forbavset, hvis nogen prøvede at standse mig.

Regeringen gør sit bedste for at holde Irving ude af landet, simpelthen fordi modstanden mod hans besøg kommer fra en stærktt organiseret lobby. Ingen siger det for højt, men mange indflydelsesrige jøder vil blive fornærmede, hvis Irving får tilladelse til at tage imod en indbydelse fra den Nationale Presseklub til at tale ved en frokost i The Beehive.

Disse mennesker vil føle sig trådt over tæerne, hvis Helen Clark bøjer sig for argumenter, der påberåber sig Grundloven (Bill of Rights Act) for at sikre Irvings adgang. Denne lov siger, at alle har ret til at udtrykke sig, herunder retten til at søge, modtage og videregive informationer og anskuelser af alle slags, i enhver form. Den Jødiske lobby har ingen som helst ret til at udøve pression på regeringen for at få den til at gøre en undtagelse i David Irvings tilfælde.

Angående tilfældet Piripi: han fornærmede regeringen, da han på vegne af hans Ahipara samfund i Northland advarede om, at regeringens "Strand og hav"- lov ville kunne lede til borgerkrig.
Han sagde en masse vrøvl, men hvad så? Bare en skam, hvis han fornærmede højt placerede mennesker. Han burde kunne udøve den samme grundlovssikrede ret som den, Irving kræver.

Pugmire blev fyret i 1994, efter at han havde fornærmet regeringen ved at offentliggøre sin bekymring over udslusning af farlige psykiatriske patienter til samfundet. På tragisk vis blev det senere bevist, at han havde ret, og vi betaler stadigvæk prisen, men det er ikke det, sagen drejer sig om. Det handler om det faktum, at han blev straffet for sin åbenmundethed. Han blev medlem af den gruppe, vi lukker munden på ved at trampe på retten til ytringsfrihed.


I Irvings tilfælde foregik der noget besynderligt, da Clark uventet ændrede det civiliserede synspunkt, hun udtrykte den 23. juli 23 angående historikerens ret til indrejse i New Zealand.
Hun sagde da, at hun af al overbevisning støttede hans ret til at udtrykke sine frastødende meninger. Jeg er ikke den eneste, der undrer mig over, hvad det kan være for en slags pression, der blev lagt på hende, når den fik hende til at ændre en holdning, der blev udtrykt med en sådan overbevisning.

Undskyldningen for at nægte Irving adgang holder i hvert fald ikke vand. Clark siger, at vi nægter adgang til folk, der har været udvist af et andet land, men det er nu blevet kendt, at immigrationsmyndighederne (Immigration Service) godkendte 34 besøg af folk, der oprindeligt var blevet nægtet adgang under den samme lov. []

Ytringsfrihed betyder ingenting, hvis den ikke giver én ret til at sige ting, der er fornærmende, upopulære eller ubekvemme, medmindre det, man siger, er injurierende eller beregnet til at anstifte til vold eller had . Så simpelt er det. Og dette burde gælde for enhver, uden skelen til, hvem der føler sig fornærmet. Alt hvad Presseklubben vil, er at demonstrere sin tro på ytringsfriheden, ved at lade David Irving tale frit om sine kontroversielle syn på ting som Holocaust og få lejlighed til at stille ham spørgsmål bagefter.

Vi ved alle sammen, at Irving bliver hængt ud som " Holocaustbenægter ". Vi ved også alle sammen, at Holocaust fandt sted, så det betyder intet, hvis Irving anfægter beviserne. Han påstår, at standarden for historiske undersøgelser ikke lever op til den standard, der bliver krævet af videnskabsmænd på mindre kontroversielle områder, men han vil ikke vinde nogen for sine tanker, mindst af alt i Presseklubben.

Jeg har set flere beviser på Holocaust end de fleste New Zealændere, fordi jeg har gjort mig den umage at besøge koncentrationslejre som Auschwitz, Majdanek og Dachau.The Destruction of Dresden -  book by David IrvingDer er ikke den store risiko for at gøre fælles sag med Holocaustbenægtere, hvis man har set bjerge af menneskelig aske, har lugtet de rester af giftig gas, der stadigvæk hænger i gangene i de dødbringende "bruserum", eller har gået igennem jødiske bydele, hvor den juridiske status af alle bygninger stadigvæk bliver forhandlet, fordi ejerne blev udryddet for 60 år siden.

Men jeg vil stadigvæk være den sidste til at nægte Irving ret til at udtrykke sin mening i et hvilket som helst offentligt medie, han har lyst til. Irving har skrevet 30 bestsellere. Han skaffede sig en del fjender på halsen med sin første bog, Dresdens Ødelæggelse (The Destruction of Dresden).

Dette meget omhyggeligt udforskede værk efterlod ingen tvivl om, at det unødvendige bombardement af Dresden - en så godt som forsvarsløs by og en af civilisationens triumfer - i februar 1945, da det var klart, at nazisterne var på randen af kapitulation - var en krigsforbrydelse.
Vi burde ikke give ham nogen grund til at kunne sige, at vi begår forbrydelser mod ytringsfriheden
.

(Frank Haden)


Typewriter Squad
Typewriter Squad

Lidt baggrundsinformation om postyret omkring Irvings besøg.
(Forkortet og forenklet)

Tidligere på året blev to israelske spioner, Eli Zosha Cara og Uriel Kelman, fanget i New Zealand, og senere dømt for at have forsøgt at skaffe sig falske pas ved at bruge stjålne identiteter fra bl.a. en spastisk lammet og stum kørestolsbruger. En tredje mand, den påståede Mossad-lejemorder, Zev William Barkan, flygtede fra landet og er stadigvæk eftersøgt af politiet. De to tilfangetagede agenter blev senere idømt 6 måneders fængsel.

New zealandske pas er eftertragtede i Mossad, lige som Mossad tidligere i større stil har anvendt canadiske pas, fordi landet har gode relationer til de fleste lande i verden, og dets statsborgere derfor generelt bliver anset for at være ufarlige.

New Zealands statsminiser, Helen Clark, krævede en undskyldning fra den israelse regering, der dog hverken ønskede at give en sådan, eller overhovedet ville indrømme, at de tre mænd arbejdede for Mossad.

Kort efter, at spion-skandalen blev offentligt kendt, blev der beskadiget nogle gravsten på en jødisk kirkegård i Wellington, New Zealands hovedstad.

Jødiske organisationer, navnlig David Zwartz, jødisk leder i New Zealand, protesterede højlydt og prøvede også at sætte Davis Irvings kommende besøg i forbindelse med gravskænderierne, med ekstremt høreorienterede og med "den stigende antisemitisme".

Der var dog en hel del mennesker, og ikke kun Irving, der mente, at det vel nok var en kærkommen lejlighed for j øderne til at aflede opmærksomheden fra spionaffæren, som mange New Zealandere var temmelig harme over. Muligheden for at gravstensepisoden kunne være iscensat af Mossad eller new zealandske j øder, for at vinde sympati for deres sag, blev luftet.

Inden spionaffæren havde der ikke været nogen publicitet omkring David Irvings besøg, selv om hans planer havde været kendt længe.

Det pludselige skift i Helen Clarks holdning til Irvings besøg tolkes af mange som en "fredsgave" til israelerne, for at lappe lidt på de beskadigede relationer mellem landene.


Dusør onsdag 1. september 2004

David Irving har taget afstand fra gravskænderierne og udlovet en dusør på 1000 $US for oplysninger, der leder til tilfangetagelsen af de skyldige.

(Dusøren er nu blevet forhøjet til 6000 USD; altså ca. 36.000 Danske kroner. Læs Eksternt link )

Efter at den seneste afsløring i en række påståede 'antisemitisk overgreb', der fik store overskrifter i medierne, igen viste sig at være begået af en jøde selv, med det formål at vække sympati for jøderne og Israel, spyttede en Californisk forretningsmand, ved navn Harry S., i kassen, så dusøren nu er oppe på sammenlagt $ 10.000, hvilket svarer til mere end......
60.000 Danske Kroner!


Antisemitisk brandattentat!

Jødisk kulturcenter udsat for brandattentat. Antisemitiske slagord og hagekors var blevet malet på bygningen.....

Selveste den franske præsident Chirac gik på talerstolen, og israelske fremtrædende besøgende krævede 'mere sikkerhed for j øder og jødisk egendom i Frankrig. Også i Danmark fik nyheden stor opmærksomhed i TV og i aviserne.

Da det blev afsløret, at hændelsen, lige som flere andre lignende, var iscenesat af jøder, i nogle tilfælde med det fuld overlagte formål at vække mere sympati for jøderne og Israel, fik dette dog betydelig mindre opmærksomhed. I TV-aviserne blev det, mig bekendt, ikke en gang nævnt. I programmet 'Orientering' blev afsløringen viet en smule opmærksomhed. Dog uden at det blev nævnt, at nogle af 'attentaterne' havde haft til formål at vække sympati for jøderne.

Således kan man konstatere, at disse svinske kriminelle handlinger, der som sædvænlig blev tillagt 'antisemitter', 'nazister' og den 'ekstreme højrefløj' har haft den tilsigtede effekt.

Millioner af mennesker har hørt om de frygtelige attentater og er endnu en gang blevet fortalt gruopvækkende historier om de slemme antisemitter, mens kun nogle få har læst dementierne, der blev skrevet med småt på side tre.

Jeg minder igen lige om historien i Ekstra Bladet om Daniel Wretstöm, der blev myrdet af en indvandrerbande, hvad der fik Ekstra Bladet til at fortælle om en stakkels indvandrerdreng, som blev myrdet af slemme nazister!

Kan det blive mere korrupt? Kan det blive mere manipulerende, fordrejet, forløjet og forvansket?

Er I allesammen korrupte, dumme, angste, d'herrer journalister? Eller er det redaktionerne, cheferne? Eller er det pengemændene? Hvem er det der har ansvaret for denne farce?


 

 

 

Mosaisk Upps forside
Top of pageReview of "The Culture of Critique" on The Original Dissident

Review of "The Culture of Critique" on Thornwalker
Review of "A People That Shall Dwell Alone"
Preface to the First Paperback Edition of "The Culture of Critique"
MacDonald on Hellenism cf. Judaism, - The Jewish Role in the 60s Counterculture & New Left
Separation and Its Discontents: Toward an Evolutionary Theory of Anti-Semitism (review)
Separation and it's Discontents


Prof. Kevin MacDonald - Professional Résumé
Thinking About Neoconservatism
Kevin MacDonald on the Puritans
What Makes Western Culture Unique?
Understanding Jewish Influence

Jewish Slander
Jewish Upps mainpage >>