Jødisk rituel slagtning - Schæchtning af Per J.
Mosaisk Upps Forside | Dronten | Kontroversen om Zion


Rabbineren Bent Lexner
Inden han blev rabbiner, var han slagter.
Som rabbiner fører han stadigvæk kniven.

Ikke længere mod kvæg, men mod værgeløse spædbørn, der skal "omskæres".

Dvs. brændemærkes som jøde, så de resten af deres liv husker, at de er forskellige fra andre.

"Slagtningen foregår teknisk set på samme måde, hvad enten der er tale om schæchtning eller halal-slagtning, nemlig ved, at dyret fastholdes, hvorefter en person, udpeget af pågældende religiøse samfund, overskærer dyrets hals med en speciel stor og skarp kniv. Alle bløddele på halsens underside gennemskæres med et tværsnit, der skal udføres hurtigst muligt, og helst i ét uafbrudt snit, og således, at de store blodkar, såvel vener som arterier, i begge sider åbnes."

I Danmark eksporterer man schæchtet og halalslagtet kød til Norge, Sverige og Schweiz, hvor metoderne er forbudte.

En del af kødet, som ikke lever op til kvalitetskravene (for især jøderne er feinschmeckere) bliver solgt på det almindelige marked.

Derfor har du sikkert spist dyr, der er blevet aflivet på denne rå måde.

Så godt som alle kyllinger i Danmark bliver halalslagtet med henblik på eksport til Mellemøsten. De bliver dog, vist no,k først "bedøvet" med elektricitet.

se: www.halalslagter.dk

religion.dk svarer Bent Lexner på spørgsmål om jødisk slagtning og madregler.

De ultrakorte forklaringer giver på ingen måde et billede af de virkelige regler, der er temmelig indviklede. Jødiske madregler.

Vi har deværre ikke tid til at komme nærmere ind på hverken madregler eller detaljerne om reglerne angående schæchtning og Halal slagtning Danmark.

Der er forskellige regler og dispensationsordninger i Danmark, og praksis afviger muligvis fra den, vi kan se på den amerikanske video.

Ved nogle af slagtningerne i Danmark bliver dyret først bedøvet ved hjælp af en pistol, der udskyder en stålplade mod dyrets kranie, så det bedøves, uden at dø af det. Det anvendes dog ikke overalt.

 


Jødernes religion kræver, at dyr slagtes på en bestemt måde.

Denne metode hedder schæchtning , et jiddisch ord, der stammer fra det tyske udsagnsord "schlachten", jævnfør det danske ord "at slagte" (Jiddisch udsagnsord: schächte / schechte).



Dyret vendes på hovedet i maskinen, hvorefter halsområdet vaskes grundigt af, inden slagteren saver hul på halsen. Derefter flås luftrøret ud af dyret, der stadigvæk er ved fuld bevidsthed.

Der er desværre andre forskelle end ordet.
Jeg var i teorien godt bekendt med denne metode, som jeg anså for at udsætte dyr for lidt unødig lidelse, men at det var til at overse.

For jeg ved jo, at når et menneske får skåret halspulsåren over, falder blodtrykket i hjernen så hurtigt, at man næsten omgående mister bevidstheden.

Eller det mente jeg i hvert fald at vide.

Efter, at jeg har set nogle videooptagelser fra et jødisk slagtehus i USA er jeg kommet på andre tanker.
Undertegnede har selv slagtet en del dyr, så jeg er ikke den, der besvimer ved synet af lidt blod eller en høne, der flagrer rundt efter hovedet er kappet af.

Men jeg er kommet på helt andre tanker efter at have set denne video.

Først bliver dyrene gennet ind i en stor "kastemaskine", der spænder dem fast, hvorefter maskinen vender dem, så de kommer til at hænge med hovedet nederst. Det må være særdeles ubehageligt for dyret.

Men det, der sker i de næste minutter, fik selv mig til at gyse.

Slagteren skærer halspulsåren over på dyret, luftrøret flåes ud, og det som kaldes "kastemaskinen" slipper dyret, der nu glider ned ad en rampe for at falde i en slags bås, hvor der er rigeligt med plads.

Hvis man tror, at dyret nu laver et par trækninger med benene, for så at falde til ro og dø en smertefri død, må man tro om igen. Det troede jeg nemlig også........

Indtil jeg så dyrene rejse sig op, med fuld kontrol over bentøjet, for derrefter at fare rundt i boksen, skrigende og brølende. Nogle dyr var så meget ved bevidsthed, at de løb målrettet ud af boksen.

Når man ser denne video, synes processen at tage en evighed, og man skal være en meget hærdet sjæl for at kunne holde ud at se på det.

Der er ikke nogen tvivl om, at dette er dybt kriminelt. Dyret er helt klart ved fuld bevidsthed, brøler i afmagt, og forsøger at slippe ud.

På dette amerikanske slagteri foregår det på samlebånd, det ene dyr er dårligt nok slæbt ud af boksen, før det næste drives ind, mens det hører på angst- og smertebrølene fra de andre dyr, der lige har fået halsen skåret over og luftrøret brutalt revet ud.

I ét tilfælde er ko nr. 1 stadigvæk levende, mens ko nummer tre ryger ud af maskinen.

Det hele foregår i et inferno af larm fra kastemaskinen, brøl fra de angste dyr og lugten af blodet, der sprøjter ud af dyrene.


Dyret, der nu har fået halsen skåret over og luftrøret flået ud, vendes nu tilbage til normal stilling, hvorefter maskinen åbner og dyret ryger ud på gulvet.

Hvor længe kan jøder og muslimer blive ved med at udføre disse brutaliteter i religionens navn?

Dermed være ikke sagt, at jeg forsvarer de almindelige slagtemetoder og dyretransporter, der også burde foregå meget mere humant, og under hensyntagen til dyrets psykiske velbefindede. (Dyrene burde ikke lang tid i forvejen kunne høre brøl og lugte blod osv. mens de venter på, at det bliver deres tur.)

&

Download shæchtning videoen her (18 MB)

Længere Video (längeres Video)


Jødisk religion:

Talmud - Jødernes helligste bog

Jüdische Religion
Zitate aus dem Talmud

Hvor længe kan de blive ved med at lemlæste genitalierne på små værgeløse spædbørn?

Jødisk omskæring - Jüdische Beschneidung
Video (9 MB) højreklik linket og vælg "gem destination som". (rechtsklicken und runter laden)

Rabbineren sutter på spædbarnets penis under ritualet.
Der Rabbe saugt auf den Penis vom Neugeborenen

Dagens Medicin 26. november 2004: Forbyd omskæring af drenge under 18 år

Den jødiske slagtemetode, slagtning, schechtning, Schæchtning eller shektning, shæktning, stavemåder, jødisk tradition, schektning, shechtning schæktning, shæchtning. I en kastemaskine vendes dyret på hovedet. I jødernes slagtehus, slagte. Religion, og slagtemetoder, sjechtning eller schechtning, en pinefuld måde at dø på. Struben rives ud af det levende dyr.Skektning, eller schechtning må betegnes som dyrplageri. På tysk schächtning, Islamisternes metode der er tilsvarende betegnes Halal.

 

 

 

 


Du er her: Jødisk rituel slagtning - schæchtning

Det er opspind at medierne er jødisk domineret
Deadline 2.Sektion søn 29 feb 04 Connie Hedegaard om antisemitisme
Deadline torsdag 4 marts 2004. Martin Breum om antisemitisme

Mosaisk Upps forside

 

Freud og den jødiske psykoanalyse
Søren Krarup - Antisemitisme 14-01-04
Historikeren David Irvings besøg i Danmark

Mosaisk Upps forside