Upps forside | Tilbage |

Optagelsen af Tyrkiet i EU
 
de skjulte kræfters usynlige hånd
Under bearbejdning.


Læserbrev i Jyllands-Posten den 17-12-04

Poul Nyrup forråder Danmark

For nogle år siden - lige før et valg - lovede Poul Nyrup Rasmussen, at Tyrkiet aldrig skulle med i EU.

Men så ringede Bill Clinton og lagde pres på ham, lige som den magtfulde jødiske lobby i USA's kongres havde lagt pres på Clinton forinden, og af ren og skær benovelse over at blive kontaktet af den fine mand fra USA, smeltede arbejdersønnen fra Esbjerg, og omgående anbefalede han tyrkiske optagelsesforhandlinger i EU.

Sådan forråder man sit eget folk.


Folkeafstemninger

Så er der sagen om de folkeafstemninger, der er blevet varslet i både Østrig og Frankrig.
De skal afholdes om 10 - 15 år! Hvilket giver rigelig lejlighed til at "holdningsbearbejde" vælgerne.

Er der virkelig nogen, der tror på, at sådanne demokratiske detaljer vil afholde konspiratorene fra at gennemføre deres planer?

De annoncerede folkeafstemninger er bare endnu et forsøg til at putte blår i øjnene på befolkningerne.20-12-04 Jyllands Postens underlige holdning til Cypern problemet.

Lederen mener, at det er forkert med et ensidigt pres på Tyrkiet og den tyrkiske nordlige del af Cypern.

Igen lægger såvel EU som denne avis en mærkværdig holdning for dagen.

En tyrkisk invasion i et europæisk land bagatellisers, og som trøstepræmie inviterer man landet til optagelsesforhandlinger.

Hvad er "det komplicerede i problemet"?

Smid besættelssestyrkerne ud sammen med de tyrkiske bosættere, der har invaderet øen siden besættelsens start!

Utroligt!

Jyllands Posten Leder: Cypern Paradokset

Ovenstående kan kun forstås på en måde:
Det er igen den neokonservative strategi der skal tilgodeses. Så skidt med logik og almindelig retsfølelse.


Pittelkow ser klarere på det: EU-medlem?
Det seneste aktuelle eksempel er optagelsen af Tyrkiet i EU.

Det er ingen hemmelighed, at stærkt pres fra USA / Israel alliancen har været stærkt medvirkende til, at optagelsesforhandlinger overhovedet er blevet åbnet.

Amerikanske geopolitiske interesser, tilstedeværelsen af olieledninger, der løber gennem tyrkisk territorium, en endnu tættere tilknytning til NATO, hvorfra Mellemøsten vil kunne kontrolleres, hvilket også er i Israels interesse. Jødisk/Israelske interesser har investeret kraftigt i Tyrkiet, og den israelske spiontjeneste arbejder tæt sammen med tyrkerne.

Washington- Ankara- Tel Aviv aksen er ikke noget fænomen af nyere dato, alliancen har mange år på bagen. En pikant detalje er måske, at grundlæggeren af det moderne Tyrkiet; Mustafa Kemal Attatürks moder var en makedonisk jødinde, og at Attatürk derfor, ifølge jødiske regler, var jøde.

De argumenter, der fremføres som værende "fordele for de europæiske lande" ved at have Tyrkiet indlemmet i EU, er lattervækkende. Dette ludfattige land har intet at byde på, andet end endnu større potentielle strømme af billig arbejdskraft, og nye områder hvortil endnu flere europæiske arbejdspladser kan "outsources".

Man forsøger sig også med det idiotiske argument om, at "den aldrende europæiske befolkning" har brug for unge mennesker til at betale pensionerne, selv om dette allerede er blevet modsagt af sagkundskaben på overbevisende måde.

Men en særlig ekspertviden til at afvise disse latterlige teorier er i det hele taget overflødig.

Indvandringen har indtil videre været en kæmpestor underskudsforretning.

Hele Europa kæmper med en massiv arbejdsløshed, og udflytning af arbejdspladser finder sted i et stadigt højere tempo.

Selv et enormt og meget teoretisk opsving i konjunkturene vil ikke kunne ændre meget på denne situation. Desuden vil evt. tilflyttet arbejdskraft stadigvæk have sine egne omfangsrige familier og gamle at forsørge.

Meget mere behøver vi egentlig ikke at sige om det. De, der stadigvæk tror på en så barnagtig illusion, er alligevel uden for pædagogisk rækkevidde.

I virkeligheden er det, lige som så meget andet i den forbindelse, kun ét af de mange pseudoargumenter, der skal få denne medicin til at glide ned hos befolkningen.

Det er ét af de største bedrag i nyere tid, at man samtidig med, at man "har indset fejltagelsen" ved den muslimske masseindvandring og den deraf følgende tiltagende sociale uro, og prøver at bremse den en smule, lukker ladeporten op på vid gab for endnu flere millioner fra den evigt børneproducerende anatolske højslette.

Eller har man måske tænkt sig at lænse det fattige land alene for sine højtuddannede? En smuk måde at hjælpe dette land på, må man i så fald sige.

Interessant fænomen

Men det mest interessante og iøjnefaldende ved hele denne proces er, hvordan en udvalgt élite i EU toppen kan beslutte den slags, stik imod et kæmpestort befolkningsflertal i så godt som alle EU-lande, og endda imod store dele af den politiske top i disse lande.

Ja, en del lande er, set som helhed, imod.
I Holland, Østrig, og Frankrig er man imod.
Hele den tyske Kristendemokratiske opposition er imod (lidt under 50% af mandaterne).
Men de kræfter, der styrer dette spil, er så stærke at de, de facto, kan sætte demokratiet ude af spil, og man fortsætter ufortrødent med projektet, der på alle måder er så ulogisk, som det overhovedet kan blive.

Det er kun logisk set ud fra synsvinklen hos det sammenrend af alliancer og kræfter, som man af mangel på noget mere præcist betegner 'Den Nye Verdensorden'.

En konspiratorisk verden, hvor begivenhederne styres fra kulisserne, hvor deltagerne er de store industrielle kapitalinteresser, Bilderberg og ikke mindst det, man ligeledes af mangel på bedre kan betegne som 'Verdensjødedommen'. [Danske Bilderberg medlemmer ]

Ydermere er denne Verdensjødedom infiltreret ind i alle de førnævnte spillere, ud over, at den optræder som en selvstændig spiller med hovedbaserne i Washington, New York, Tel Aviv og London.

Der er muligvis flere kræfter i spil, men fælles for dem alle er, at de blæser på folkenes selvbestemmelsesret og vil gennemføre deres egne idealer, uden hensyntagen til disse befolkninger. Vi er det rene stemmekvæg, og skulle det blæse op til alt for store protester og politisk stormvejr, så er der jo massemedierne og "informationskampagner" tilbage for at få oprørske individer gelejdet ind i den ønskede retning.

Det eneste, der kan komme i vejen for disse planer, er et længerevarende kraftigt dyk i økonomien, massearbejdsløshed og social uro.

Så længe folk har brød og spil, er hjernen slået fra og er alt fryd og gammen.

Tilbage hvor du kom fra

Jødernes rolle ved nedbrydningen af de vestlige samfunds sammenhæng
 

Winston Churchill om jødernes rolle under 'Den Russiske Revolution'
Martin Hohmanns "antisemitiske tale" (også om jødernes rolle under 'Den Russiske Revolution')
Freud og den jødiske psykoanalyse

Is neoconservatism a Jewish movement?
Prof. Kevin MacDonald: Thinking About Neoconservatism

Upps forside